Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thrill Grill

Het idee voor Thrill Grill kwam voort uit Robert Kranenborg’s verlangen om de ultieme hamburger te bedenken, iets waar hij meer dan 2 jaar mee bezig is geweest. De sterrenchef ging stad en land af, op zoek naar de allerbeste ingrediënten.

Meer over Thrill Grill

Het resultaat is The Classic Beef Thriller.

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Thriller reisden we het land af met de Thrill Grill foodtruck. Vanaf november 2014 kan iedereen terecht in de Gerard Doustraat 98 bij het eerste echte Thrill Grill restaurant.

Er wordt uitsluitend met de beste natuurlijke, en zoveel mogelijk lokale, producten en ingrediënten gewerkt. Lekker én verantwoord dus. De menukaart is gevarieerd. De fameuze burger van Hollandse weidekoeien, met gesmolten kaas, kropsla, tomaat, Kranenborg’s geheime saus en bacon van Brandt & Levie is ons paradepaardje. Daarnaast serveren we gourmet burgers met zalm, kip, falafel en zelfs 2 soorten hotdogs. Allemaal bereid in de Josper houtskool oven. Maar ook de dagelijkse vers gesneden Franse frites, van Agria aardappels van boer Arwin Bos uit Zwanenburg, zullen ieders smaakpapillen verwennen. En voor de kids hebben we kindermenus met popcorn(!) ijs inbegrepen als toetje. 

Thrill Grill for the love of burgers

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand