Thrill Grill

"Het idee voor Thrill Grill kwam voort uit Robert Kranenborg’s verlangen om de ultieme hamburger te bedenken, iets waar hij meer dan 2 jaar mee bezig is geweest. De sterrenchef"

Het resultaat is The Classic Beef Thriller.

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Thriller reisden we het land af met de Thrill Grill foodtruck. Vanaf november 2014 kan iedereen terecht in de Gerard Doustraat 98 bij het eerste echte Thrill Grill restaurant.

Er wordt uitsluitend met de beste natuurlijke, en zoveel mogelijk lokale, producten en ingrediënten gewerkt. Lekker én verantwoord dus. De menukaart is gevarieerd. De fameuze burger van Hollandse weidekoeien, met gesmolten kaas, kropsla, tomaat, Kranenborg’s geheime saus en bacon van Brandt & Levie is ons paradepaardje. Daarnaast serveren we gourmet burgers met zalm, kip, falafel en zelfs 2 soorten hotdogs. Allemaal bereid in de Josper houtskool oven. Maar ook de dagelijkse vers gesneden Franse frites, van Agria aardappels van boer Arwin Bos uit Zwanenburg, zullen ieders smaakpapillen verwennen. En voor de kids hebben we kindermenus met popcorn(!) ijs inbegrepen als toetje. 

Thrill Grill for the love of burgers

Bezoek  Thrill Grill

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand