Zoek
Sluit dit zoekvak.

Theater Elswout

In het ‘Huisje vol Verhalen’ woont de vrolijke flamboyante familie van Mister Anansi. Kom eens langs bij de vrolijke flamboyante familie van Mister Anansi en ontmoet oma Kip, roddeltante Jewel en oom Tio de tuinman.

Meer over Theater Elswout

Deze gastvrije familie laat jong en oud genieten van de verhalen van storytellers, gedichten van taalkunstenaars, en liedjes van sprankelend singer-songwriter talent. 

Mister Anansi
Wijnand Stomp oftewel Mister Anansi organiseert van alles in het Huisje vol verhalen. 

Mister Anansi , oftewel Wijnand Stomp, is één van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. In 2013 werd Wijnand Stomp gekozen tot verteller van het jaar & Pearl of the Dutch Caribbean ‘Art & Literature’.

Stomp geeft hij ook trainingen zowel voor particulieren, onderwijs en erfgoed instellingen, als voor bedrijven. Middels een inspirerende presentatie laat Stomp zien dat de boodschap van een verhaal pas binnenkomt als je echt contact maakt met het publiek. Stomp’s motto is ‘Only passion Tells’!

Theatrale verhalen
Van Annie M.G. Schmidt tot de avonturen over de listige Anansi de spin voor iedereen van 3 tot 103 jaar. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand