The Wolfhound Irish bar & kitchen

“Open tot laat op de avond. Met altijd goeie muziek. En heerlijk eten en drinken.”

Meer over The Wolfhound Irish bar & kitchen

The Wolfhound, gelegen in het hart van Haarlem, met een gezellig terras dat uitkijkt op de Bavo kerk, is een eigentijdse gastro-pub die net even anders is. En met trots. Voortreffelijke huisgemaakte burgers, klassieke fish & chips en nog veel meer uitstekende, authentieke gerechten; stuk voor stuk dagelijks vers bereid en gecombineerd met een bijzonder goed assortiment lokale en geïmporteerde speciaalbieren.

Het unieke souterrain dateert van 1640 en biedt wekelijks een podium aan live muziek en andere evenementen, maar is ook dagelijks geopend als knus zitgedeelte. En maakt u zich geen zorgen om die trap, er is tafelservice. Dus kom gezellig langs, het vriendelijke, klantgerichte team van The Wolfhound staat klaar om u te verwelkomen!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand