Search
Close this search box.

Tandfris

Veilig witte tanden dankzij TandFris

Meer over Tandfris

Goed nieuws!  Wie z’n tanden veilig wil laten bleken kan nu terecht bij TandFris. Met een natuurlijke aanpak brengt deze salon in hartje Heemstede een nieuwe visie op tanden.

Natuurlijk wit

Wie kent ze niet: de spierwitte gebitten van beroemdheden. IJswitte tanden die er net even té perfect uitzien. Maar eerlijk is eerlijk: een wit gebit ziet er wel verzorgd uit. Helaas krijg je een dergelijk gebit niet op natuurlijke manier voor elkaar. “De vraag is dan ook of we het zo wit moeten willen”, zegt Eske Scheele, visagist en mede-eigenaar van TandFris. “Social media hebben ons een onnatuurlijk idee van schoonheid meegegeven. Daar moeten we vanaf. Tegelijkertijd wordt niemand gelukkig van gele tanden. Daarom zijn wij TandFris geopend. Want een wit gebit, dat kan ook op een natuurlijke manier.”

Geen waterstofperoxide

Die manier blijkt onder andere uit de natuurlijke polijst- en bleekgels die TandFris gebruikt. Zo bevat de bleekgel géén waterstofperoxide, maar aloë vera, munt, kamille, granaatappelpitolie en bicarbonaat. In combinatie met een bleeklamp verwijdert de gel aanslag uit het glazuur. Tanden krijgen hun natuurlijke kleur terug. “De meeste gebitten worden op deze manier 14 en soms tot wel twintig tinten witter”, aldus Scheele.

Scheve bekkies

Bij TandFris verkiezen ze stralend boven perfect. Sigrid Vink, eigenaar van TandFris: “De meesten van ons moeten het doen met wiebelige bekkies en tanden die gewoon geel worden van alles wat we eten en drinken. Bij TandFris willen we laten zien dat je er stralend bij kunt lopen zonder dat je glazuur naar de knoppen gaat. We maken je niet Hollywood wit, maar wel véél en véél witter dan je was.”

Afspraak maken

Wie de natuurlijke aanpak van TandFris een keer wilt uitproberen kan online een afspraak maken via de website. Hou ook sociale media in de gaten, want TandFris komt regelmatig met aantrekkelijke kortingsacties. “Veilig en natuurlijk witte tanden voor iedereen, dat is het motto.”

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand