Tandfris

"Veilig witte tanden dankzij TandFris"

Goed nieuws!  Wie z’n tanden veilig wil laten bleken kan nu terecht bij TandFris. Met een natuurlijke aanpak brengt deze salon in hartje Heemstede een nieuwe visie op tanden.

Natuurlijk wit

Wie kent ze niet: de spierwitte gebitten van beroemdheden. IJswitte tanden die er net even té perfect uitzien. Maar eerlijk is eerlijk: een wit gebit ziet er wel verzorgd uit. Helaas krijg je een dergelijk gebit niet op natuurlijke manier voor elkaar. “De vraag is dan ook of we het zo wit moeten willen”, zegt Eske Scheele, visagist en mede-eigenaar van TandFris. “Social media hebben ons een onnatuurlijk idee van schoonheid meegegeven. Daar moeten we vanaf. Tegelijkertijd wordt niemand gelukkig van gele tanden. Daarom zijn wij TandFris geopend. Want een wit gebit, dat kan ook op een natuurlijke manier.”

Geen waterstofperoxide

Die manier blijkt onder andere uit de natuurlijke polijst- en bleekgels die TandFris gebruikt. Zo bevat de bleekgel géén waterstofperoxide, maar aloë vera, munt, kamille, granaatappelpitolie en bicarbonaat. In combinatie met een bleeklamp verwijdert de gel aanslag uit het glazuur. Tanden krijgen hun natuurlijke kleur terug. “De meeste gebitten worden op deze manier 14 en soms tot wel twintig tinten witter”, aldus Scheele.

Scheve bekkies

Bij TandFris verkiezen ze stralend boven perfect. Sigrid Vink, eigenaar van TandFris: “De meesten van ons moeten het doen met wiebelige bekkies en tanden die gewoon geel worden van alles wat we eten en drinken. Bij TandFris willen we laten zien dat je er stralend bij kunt lopen zonder dat je glazuur naar de knoppen gaat. We maken je niet Hollywood wit, maar wel véél en véél witter dan je was.”

Afspraak maken

Wie de natuurlijke aanpak van TandFris een keer wilt uitproberen kan online een afspraak maken via de website. Hou ook sociale media in de gaten, want TandFris komt regelmatig met aantrekkelijke kortingsacties. “Veilig en natuurlijk witte tanden voor iedereen, dat is het motto.”

Bezoek  Tandfris

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand