Zoek
Sluit dit zoekvak.

Suriname Holidays

Al 17 jaar de reisspecialist voor reizen en vakanties naar Suriname. Voor een betrouwbaar en persoonlijk reisadvies bent u bij Suriname Holidays aan het juiste adres.

Meer over Suriname Holidays

Passie voor Suriname is in 2002 de basis geweest voor het ontstaan van Suriname Holidays. Na jarenlange ervaring in de reisbranche te hebben opgedaan en zelf veel van de wereld te hebben gezien, heb ik mijn hart definitief verloren aan dit bijzondere land. Het is een ongepolijste diamant met een charmante bevolking. De bestemming is nog steeds zeer exclusief door het kleinschalige toerisme. Kom langs op de Spaarnwouderstraat als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden! 

Suriname Holidays heeft momenteel een deel van haar kantoor beschikbaar gesteld als pop-up store voor Gallery De Kus. 
In het kantoor van Suriname Holidays aan de Spaarnwouderstraat 76 in Haarlem wordt nu kunst van de Stichting Matoekoe tentoongesteld en verkocht i.s.m. Gallery De Kus.
Er zijn talloze originele, duurzame cadeautjes uit Suriname te vinden. Ook zijn er kook-, fotoboeken, interessante naslagwerken en kalenders met Suriname als thema te koop.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand