Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sûr Atelier

‘Stylish, Social & Sustainable’

Meer over Sûr Atelier

Welkom bij Sûr Atelier. Bij Sûr vind je kleding voor vrouwen die geloven in mooie, tijdloze en duurzame kledingstukken. 

Wij bieden jou de kans om bij te dragen aan een betere mode industrie. Bij ons koop je lokaal, op bestelling en met veel persoonlijke aandacht. Wij kiezen voor Fair Fashion en ontwerpen onze collecties met het oog op de lange termijn, zowel in design als in kwaliteit. 

Achter elk kledingstuk schuilt een uniek verhaal. Alles wordt met veel liefde en zorg gemaakt in ons atelier in Haarlem. Sûr Atelier is een sociale onderneming waar kwetsbare Nederlanders een zachte landing wordt geboden ter voorbereiding op de Nederlandse maatschappij. De makers oefenen hun ambacht uit, waardoor ze weer in hun kracht gezet worden en hun ambacht niet verloren gaat. 

Combineer je bezoek aan de winkel met een lunch date in ons café. Maak kennis met onze makers en de wereld van Sûr. ⠀

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand