Zoek
Sluit dit zoekvak.

Supflow

Kiteflow geeft sinds 2009 kitesurfles op verschillende locaties in Noord-Holland op zee en binnenwater. Suppen doen ze sinds 2015 door de grachten van Haarlem wat een leuke en active manier is om de stad te zien voor groepen en toeristen.

Meer over Supflow

Vanaf 2019 bieden ze E-foil les aan; Surfen op een elektrisch surfboard zonder golven of wind en nog makkelijk te leren ook. Binnen een half uur sta en zweef je al boven het water. Kitebuggyen kan je met hen op het strand van Wijk aan Zee of IJmuiden. Eerst leer je vliegeren met powerkites en daarna race je met de kitebuggy over het strand. Ze werken samen met verschillende bedrijven zodat ze een nog groter assortiment van activiteiten kunnen aanbieden voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. 

Suppen door Haarlem is een leuke manier om de stad te zien en voor iedereen te leren. SUP Haarlem doe je vanaf €25 per persoon. 

SUP

SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en doe je op een SUP-board. Dat is een groot surfboard waar je op kunt staan en rond peddelen, of zelfs golven op rijden. Suppen neemt wereldwijd razendsnel in populariteit toe. Suppen is super leuk met kleine golven of met vlak water.

Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Suppen met je familie, collega’s of vrienden een leuk en actief uitje. Je kan een SUP tour of les reserveren op eigen gewenste dag en tijd. Of huur een SUP board en neem hem mee naar waar jij wilt gaan suppen.

Links

https://www.kiteflow.nl/

https://www.supflow.nl/

https://www.efoilles.nl/

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand