Studio-Koning B&B

"Twee studio’s, midden in de stad, stil, ruim en groen."

Studio-Koning B&B bevindt zich in het monumentale pand van de Haarlemse architect N. Nelis, dat in 1898 als varkensslachterij is gebouwd. Aan de voorzijde in de Kleine Houtstraat ervaar je de dynamiek van de stad. In de studio’s in het achterhuis overheersen de rust en het groen van onze tuin en de aangrenzende Egelantiertuin. Het Frans Hals Museum, het ABC Architectuurcentrum en het Haarlem Museum zijn onze ‘achterburen’. Restaurants en cafés liggen om de hoek.

De studio’s zijn ruim en licht en ingericht met een mix van oud en nieuw, design, zelfgemaakt en antiek van oma. Beide studio’s hebben een eigen toilet en badkamer. Koffie, thee en een welkomstdrankje staan voor je klaar. In de koelkast staat een klein, gezond en lekker ontbijtje om de dag mee te starten.

Op de fiets Haarlem en omgeving verkennen, dat kan! Je mag (zonder extra kosten) gebruikmaken van onze fietsen. Heerlijk door de duinen, de bossen en langs de zee.

OV is op loopafstand, waardoor je binnen een half uur bv. in hartje Amsterdam of op het strand kunt staan.

Heb je nog geen concrete plannen voor je bezoek aan Haarlem, ik help je graag en deel graag mijn persoonlijke favorieten met je: de lekkerste restaurants, de leukste strandtenten, mooie fiets- en wandelroutes, evenementen en voorstellingen in de stad of in de omgeving. 

Iets te vieren? Of wil je langer verblijven, bv. longstay of zakelijk verblijf? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Minimum verblijf 2 nachten, vanaf €125 per nacht. Tijdens schoolvakanties alleen langer verblijf vanaf 5 nachten mogelijk (zonder ontbijt).

Bezoek  Studio-Koning B&B

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand