Zoek
Sluit dit zoekvak.

stitch Amsterdam

Laten we mode leuker en duurzamer maken! Stitch Amsterdam is een creatief borduuratelier en kledinglabel. Het is opgericht door Lonneke van Kuijeren in 2020, gedreven door de behoefte aan meer funkiness in duurzame kleding.

Meer over stitch Amsterdam

We zijn gevestigd in het bruisende hart van Haarlem en hebben onlangs onze nieuwe winkel geopend in De Kleine Houtstraat 18. Al onze producten worden on demand genaaid in ons lokale atelier. We omarmen de slow fashion beweging. Met voornamelijk biologische materialen ontwikkelen we goed gemaakte, duurzame producten die lang gebruikt en geliefd zullen zijn.

Naast onze eigen collectie ontwikkelen wij ook borduurmotieven voor andere merken en bedrijven. Kijk hier voor enkele van de samenwerkingen die we hebben gedaan.

Borduuratelier en -winkel

Onze borduurmachines brengen uw ontwerp over in kleine kunstwerkjes. Stitch Amsterdam is gespecialiseerd in borduurmotieven van hoge kwaliteit en wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van een borduurontwerp op maat.

Wij werken voornamelijk b2b. Het is helaas niet mogelijk om losse items te borduren, simpelweg omdat het minstens een halve dag kost om van een ontwerp een nieuw borduurmotief te maken.

Naast onze eigen truien, t-shirts en kinderbasics kunnen we ook andere kleding borduren. We werken vaak samen met duurzame leveranciers die een breed assortiment duurzame kleding hebben. Voor meer informatie over maatwerk verzoeken kunt u contact met ons opnemen via info@stitchamsterdam.com.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand