Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spellenhuis Haarlem

Bordspellen en kaartspellen staan centraal in het Spellenhuis maar de mensen die ze spelen waarderen we nog veel meer. Wij zijn een combinatie van winkel en café.

Meer over Spellenhuis Haarlem

Spellenwinkel

Voor alles wat er op tafel gespeeld wordt kan je bij ons terecht. Van Catan tot Schaak, Van Ticket to Ride tot Terraforming Mars, van Magic the Gathering en Pokémon tot Dungeons and Dragons. Het grootste assortiment aan spelletjes vind je bij ons.

Onze Game Guru´s slapen allemaal in een Carcassonne pyjama. Zij staan te popelen om er samen met jou voor te zorgen dat het leukste spel voor jou speelgroep op tafel komt te liggen.

Spellencafe

Wat ons echt speciaal maakt is het Spellencafé.

In de spellen bibliotheek van het café staan honderden spellen te wachten op spelers. Voor € 6,- kan je de hele dag spelen. 

Trommel snel vrienden of familie op om onder het genot van een biertje of een cocktail van elkaar en de leukste spellen te genieten. Team uitjes en tinderdates zien we ook regelmatig voorbij komen.

Evenementen

In het café hebben we niet alleen spellen maar natuurlijk ook spelers. Wekelijks organiseren we vele verschillende evenement. Als je op zoek bent naar medespelers om bordspellen te spelen, kom naar onze Meetup event. Voor Magic, Yu-gi-oh, Pokemon, DnD en Digimon houden we toernooien.

Bekijk onze agenda voor de details

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand