Speeltuin Groenendaal

"Aan de rand van Heemstede ligt het landgoed en wandelbos Groenendaal, meer dan 80 hectare groot. Dit landgoed kent een historie vanuit de 17e eeuw. Speeltuin Groenendaal bevindt zicht in"

Ontdek de nostalgische speeltuin, een scooterbaan, klimrekken, een familieschommel, een waterbaan, een minitrein op echte rails en nog veel meer. Meer foto’s van onze speeltuin zijn overigens te vinden op onze Facebookpagina. Speeltuin Groenendaal is een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor een leeftijd doelgroep tot 10 jaar. Voor de jongsten hebben wij een kleiner klimtoestel, zodat ze rustig kunnen spelen.

Bij binnenkomst krijgt iedereen de speeltuin kabouterstempel, zo kan je de hele dag in en uit lopen. Ga bijvoorbeeld een rondje door het prachtige Wandelbos Groenendaal, langs de Heksenhut of de kinderboerderij ´t Molentje aan de overkant. Je kan ook ´s middags nog terugkomen na het middagslaapje, ideaal!

Regen hoort niet bij een speeltuin, ook niet bij de onze. Echter, de kinderen vinden een paar spetters meestal geen belemmering om lekker te spelen, terwijl u lekker overdekt kunt zitten. Als het droog is, maken wij alle toestellen weer droog. Met de stempel kan je ook na de bui nog terug komen om een paar uur te spelen. 

Ook voor de ouders is het bij ons genieten. Door de ongedwongen sfeer is het heerlijk toeven op het zonnige of schaduwrijke terras. 

Bezoek  Speeltuin Groenendaal

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand