Search
Close this search box.

Speeltuin Floragaarde

Speeltuin Floragaarde heeft een deel van de speeltuin speciaal ingericht voor kleine kinderen zodat ze veilig kunnen spelen. Er zijn meerdere klimtoestellen die voor kinderen tot 6 jaar veel uitdagingen bieden.

Meer over Speeltuin Floragaarde

Ook aan de ouders is gedacht, voor hen zijn er veel bankjes en picknicktafels. Vanuit de speeltuin kun je nog naar kinderboerderij Floragaarde. Maar ook door oudere kinderen wordt Floragaarde druk bezocht. Er is een basketbalveld en je kunt met skates, waveboards en skateboards je grenzen verleggen. Natuurlijk zijn ook voor oudere kinderen speeltoestellen zoals schommels, klimmogelijkheden en zelfs een kabelbaan.

Elke woensdag is er een sport en Spelteam aanwezig zodat kinderen onder begeleiding lekker kunnen sporten en als het weer te slecht is wordt er binnen een spel gedaan.

En voor de knutselaars onderons kunnen kinderen vanaf 6 jaar knutselen in het naastgelegen trefpunt hier kan je met je opa of oma gezellig knutselen ook met een begeleidster dit in het kader( jong ontmoet oud).

Op vrijdag komen kinderen van alle leeftijden lekker bij mij in de speeltuin binnen knutselen of gewoon lekker spelen, of misschien een boek lezen uit het kinderzwerfboekenstation.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand