Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sogno di Pasta

Jouw droom van pasta komt uit in ‘Sogno di Pasta’.

Meer over Sogno di Pasta

Sogno di Pasta staat voor ‘Droom van Pasta’ en bij ons is pasta van de merken La Molisana, Pasta di Canossa en Allemandi en verse pasta verkrijgbaar. Voor deze ‘Pasta Fresca’ wordt uitsluitend biologische meel gebruikt van ‘Antico Molino Ariana’.

Bij lekkere pasta hoort natuurlijk ook goede olijfolie uit het vat en Sogno di Pasta heeft uit diverse provincies de beste olijfolie geselecteerd. Op dit moment is dat uit Ligurie, Sicilie, Toscane en Emilia Romagna.

Voor uw Balsamico azijn moet u absoluut een bezoek brengen aan Sogno di Pasta. Naast de Aceto Balsamico Tradizionale D.O.P., heeft Sogno di Pasta van het merk La Ca dal Non ook een geweldige serie Saba en Balsamoba.

Ook voor uw delicatessen en antipasta kunt u terecht bij Sogno di Pasta. Uw panini kunt u in en op het terras voor de winkel nuttigen.

Sogno di Pasta staat naast lekker eten, ook voor genieten van bijzondere wijn. Op dit moment heeft Sogno di Pasta alle wijnen van het wijnhuis Inama uit de Veneto en alle (als enige in Nederland in een winkel) wijnen van het wijnhuis Emanuela Tamburini uit Toscane. Zaterdag en zondagmiddag kunt u tijdens de winetasting bij Sogno di pasta genieten van vele verschillende wijnen.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand