Sogno di Pasta

"Jouw droom van pasta komt uit in 'Sogno di Pasta'."

Sogno di Pasta staat voor ‘Droom van Pasta’ en bij ons is pasta van de merken La Molisana, Pasta di Canossa en Allemandi en verse pasta verkrijgbaar. Voor deze ‘Pasta Fresca’ wordt uitsluitend biologische meel gebruikt van ‘Antico Molino Ariana’.

Bij lekkere pasta hoort natuurlijk ook goede olijfolie uit het vat en Sogno di Pasta heeft uit diverse provincies de beste olijfolie geselecteerd. Op dit moment is dat uit Ligurie, Sicilie, Toscane en Emilia Romagna.

Voor uw Balsamico azijn moet u absoluut een bezoek brengen aan Sogno di Pasta. Naast de Aceto Balsamico Tradizionale D.O.P., heeft Sogno di Pasta van het merk La Ca dal Non ook een geweldige serie Saba en Balsamoba.

Ook voor uw delicatessen en antipasta kunt u terecht bij Sogno di Pasta. Uw panini kunt u in en op het terras voor de winkel nuttigen.

Sogno di Pasta staat naast lekker eten, ook voor genieten van bijzondere wijn. Op dit moment heeft Sogno di Pasta alle wijnen van het wijnhuis Inama uit de Veneto en alle (als enige in Nederland in een winkel) wijnen van het wijnhuis Emanuela Tamburini uit Toscane. Zaterdag en zondagmiddag kunt u tijdens de winetasting bij Sogno di pasta genieten van vele verschillende wijnen.

Bezoek  Sogno di Pasta

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand