Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sociëteit Vereeniging

Centraal in Haarlem op een prachtige locatie aan de Zijlweg staat ons trotse gebouw.

Meer over Sociëteit Vereeniging

De zalen zijn zowel zakelijk en particulier te huur voor vergaderingen, congressen, bruiloften, etc. inclusief catering. De zalen hebben een capaciteit van 8 tot 250 personen.

De grote Clubzaal is als zaal bijzonder geschikt voor grotere bijeenkomsten zoals lezingen, diners, feesten, recepties en grootschalige persconferenties. Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en grenst aan de Bibliotheek en de Heerenkamer.

Naast bovengenoemde Clubzaal hebben wij nog 3 kleinere ruimtes. Voor meer informatie: https://www.societeitvereeniging.nl/zaalverhuur-haarlem

Sociëteit Vereeniging is al meer dan 150 jaar dé huiskamer voor ondernemende mensen in Haarlem. Het is een actieve vereniging, waarvan de leden zo’n 300 evenementen per jaar organiseren. De activiteiten variëren van lezingen, business borrels en wijnproeverijen tot kaartspel, concerten, filmavonden, geschiedenistafel, interviews met schrijvers en politici, diners en feesten.

Het mooie gebouw is uit 1923, wat door de grote architectonische en bouwkundige kwaliteit een gemeentelijk monument is, en het evenement kan eigenlijk niet meer stuk. Naast de indrukwekkende buitenkant van Sociëteit Vereeniging is ook het interieur prachtig. De zes meter hoge wanden en de stijlvolle en sfeervolle inrichting zorgen voor een super entourage.

Facts & Figures
Diverse zalen
• Uitstekende horecavoorzieningen
• Goede catering
• Goed bereikbaar met OV
• Parkeergarage 300 meter
• Ruim dakterras
• Diverse zalen met verschillende afmetingen
• Technische voorzieningen: beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie
• Stoelen en tafels tot 100 personen direct beschikbaar

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand