SnowPlanet

"Vlakbij Haarlem, in recreatiegebied Spaarnwoude liggen de pistes van SnowPlanet. Dit 'coole' wintersportparadijs heeft twee indoorpistes en biedt zowel voor beginners als gevorderden voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit."

Voorbereid op wintersport

Bij SnowPlanet kun je recreatief skiën en snowboarden zodat je het wintersportgevoel weer kan proeven. Daarnaast biedt SnowPlanet een breed scala aan ski- en snowboardlessen. Alle leraren hebben minstens een Anwärter-opleiding. Kinderen kunnen vanaf hun derde al terecht bij SnowPlanet. Door de lessen van SnowPlanet kun je straks volop genieten van de pistes op de wintersportlocatie.

 

Restaurants

Na de sneeuwpret moeten de rode neuzen en koude oren worden opgewarmd. Dit kan één van de restaurants. Kies voor een winters steengrill- en kaasfondue-diner. Hier is een leuke kinderhoek waar de kinderen hun eigen gang kunnen gaan. Of waan u in een Zwitsers Chalet waar het hout knappert in de open haard in Restaurant The Lodge In de zomer combineert u de zomer met de winter, en kiest u voor een gezellige barbecue.

 

Groepsactiviteiten

Met een gezelschap kun je uiteraard skiën en snowboarden, maar er zijn ook leuke actieve groepsactiviteiten mogelijk. Deze vinden zowel op de piste als in de keuken of in het recreatiegebied Spaarnwoude plaats.

Uiteraard zijn alle activiteiten te combineren met een uitstekende catering. SnowPlanet biedt ruimte voor groepen tot 2.000 personen. Kinderen kunnen ook hun verjaardagsfeest bij SnowPlanet vieren.

Bezoek  SnowPlanet

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand