Search
Close this search box.

SnowPlanet

Vlakbij Haarlem, in recreatiegebied Spaarnwoude liggen de pistes van SnowPlanet. Dit ‘coole’ wintersportparadijs heeft twee indoorpistes en biedt zowel voor beginners als gevorderden voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Meer over SnowPlanet

Voorbereid op wintersport

Bij SnowPlanet kun je recreatief skiën en snowboarden zodat je het wintersportgevoel weer kan proeven. Daarnaast biedt SnowPlanet een breed scala aan ski- en snowboardlessen. Alle leraren hebben minstens een Anwärter-opleiding. Kinderen kunnen vanaf hun derde al terecht bij SnowPlanet. Door de lessen van SnowPlanet kun je straks volop genieten van de pistes op de wintersportlocatie.

 

Restaurants

Na de sneeuwpret moeten de rode neuzen en koude oren worden opgewarmd. Dit kan één van de restaurants. Kies voor een winters steengrill- en kaasfondue-diner. Hier is een leuke kinderhoek waar de kinderen hun eigen gang kunnen gaan. Of waan u in een Zwitsers Chalet waar het hout knappert in de open haard in Restaurant The Lodge In de zomer combineert u de zomer met de winter, en kiest u voor een gezellige barbecue.

 

Groepsactiviteiten

Met een gezelschap kun je uiteraard skiën en snowboarden, maar er zijn ook leuke actieve groepsactiviteiten mogelijk. Deze vinden zowel op de piste als in de keuken of in het recreatiegebied Spaarnwoude plaats.

Uiteraard zijn alle activiteiten te combineren met een uitstekende catering. SnowPlanet biedt ruimte voor groepen tot 2.000 personen. Kinderen kunnen ook hun verjaardagsfeest bij SnowPlanet vieren.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand