Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smidtje Canal Cruises

Smidtje Canal Cruises, voor al jouw evenementen en rondvaarten op het water.

Meer over Smidtje Canal Cruises

Met de schepen van Smidtje Canal Cruises varen ze rond de historische binnenstad en laten zij je onder leiding van ervaren schippers en gidsen alle mooie plekjes van de oude stad zien. Vanaf het Boothuys aan het Spaarne tegenover het beroemde Teylers museum vertrekken zij dagelijks met hun schepen voor een rondje door de historische binnenstad. Via de rivier het Spaarne, de grachten en singels bieden zij een prachtige kijk op de stad. Je kan aan boord genieten van hapjes en drankjes die zij aanleveren bij vertrek. De vaart wordt verzorgd door de ervaren staf die al jaren lang over de Haarlemse wateren vaart. Geniet van een dagelijkse rondvaart of boek de privé tour bij Smidtje Canal Cruises Haarlem.

Maak gebruik van de 50 minuten durende cruise en ontdek de mooie historische binnenstad van Haarlem vanaf het water. Je vaart langs vele mooie bezienswaardigheden waaronder Molen de Adriaan, het Teylers hofje en de Basiliek St. Bavo.

Bekijk Haarlem Tickets voor entreetickets van musea, attracties en culturele instellingen

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand