Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sieraad Laten Maken door Marijke Mul

“Een sieraad is meer dan alléén mooi! Een écht mooi sieraad, is een weerspiegeling van wie je bent, wat je voelt en waar je vandaan komt.”

Meer over Sieraad Laten Maken door Marijke Mul

Op dit adres vind je de prachtige vrouwelijke ‘Memorable Moments’ met 7 collectie lijnen die de meest belangrijke levensmomenten vertalen. Voor onderhoud en het nieuw te vervaardigen van een sieraad, bent u hier aan het juiste adres. Marijke en haar team laten zich graag inspireren door de verhalen en emoties van mensen die écht iets unieks willen laten maken. Met o.a. diverse musea en de provincie Noord-Holland als klant, waarbij Marijke dé rammelaar voor Amalia als geboortegeschenk heeft mogen maken, heeft dit adres een grote staat van dienst.

Loop gerust even binnen en omarm het levensmotto van dit Haarlemse bedrijf: Vier Het Leven!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand