Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ShoeCare Haarlem

In Haarlem kun je cultuur ontdekken op de vierkante meter en ook voor kinderen is er veel te doen, zien en leren. Kunstschatten uit het verleden, producties van nu, bouwstenen van de toekomst: je kunt ze hier allemaal op speelse wijze ontwaren. Kijk eens met andere ogen naar de (eigen) stad, er valt nog zoveel te ontdekken. Dit wil je niet missen!

Meer over ShoeCare Haarlem

Schoenmakerij ShoeCare is een schoenherstellersbedrijf in het centrum van Haarlem. Bij ons kunt u voor al uw reparaties terecht. ShoeCare staat voor de hoogste kwaliteit, een snelle korte reparatietijd voor een zeer scherpe prijs. In overleg met u bekijken we wat er zoal aan de schoenen gerepareerd dient te worden. Reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Voor reparatie aan u tassen, portemonnee en riemen kunt u ook bij ons terecht.

Sleutels voor toegangsdeuren, een kluis, bureau of kast, fiets of bromfiets raken soms kwijt, beschadigd of breken af. Dan is het prettig te weten dat er sleutelspecialisten zijn die u snel weer voorzien van een nieuwe sleutel.

De Sleutelmaker is goed op de hoogte van de verschillende typen sleutels en de bijbehorende regelgeving en kan in vrijwel alle gevallen uw sleutelprobleem oplossen.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand