Sfeermakers op het water

"Sfeermakers op het water is gespecialiseerd in luxe rondvaarten met lunch /diner of aangeklede borrel vanaf 25 personen."

ze staan bekend om gastronomische vaartochten en bourgondische avonden. zE varen rondom en door Haarlem. Ze koken ook met de bekende horeca bedrijven uit Haarlem en omstreken. De boot kan zowel varend als stilliggend of in combinatie afgehuurd worden.

De Stad Dockum is een 2 deks salonschip met een luxe /warme uitstraling en biedt veel comfort. Benedenverdieping is een luxe grandcafe, dubbele luxe ruime toiletten in Parijse metro stijl en kan in een oogwenk omgetoverd worden in een exclusieve bar/dancing. Bovenverdieping is als aangename lounge ingericht met gezellige zitplaatsen.

De Stad Dockum is het nog oudst varende passagiersschip van nederland en het 3 de oudste van europa. Anno 1887. Tevens staat het schip op de 3de plaats van mooiste schepen van Nederland. Het schip is gebouwd voor en door de notabelen uit Dockum. In vrijwel alle scheepvaart musea van Nederland staat hij als schaalmodel. Daarbij staat hij op vele foto’s overal in Nederland gemaakt.

Ook in Haarlem heeft het schip een rijke geschiedenis als de Haarlem /Amsterdam/ Alkmaar packet steamer in de jaren 20 en 30, want ja: het is een stoomschip geweest.

Bezoek  Sfeermakers op het water

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand