Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sfeermakers op het water

Sfeermakers op het water is gespecialiseerd in luxe rondvaarten met lunch /diner of aangeklede borrel vanaf 25 personen.

Meer over Sfeermakers op het water

ze staan bekend om gastronomische vaartochten en bourgondische avonden. zE varen rondom en door Haarlem. Ze koken ook met de bekende horeca bedrijven uit Haarlem en omstreken. De boot kan zowel varend als stilliggend of in combinatie afgehuurd worden.

De Stad Dockum is een 2 deks salonschip met een luxe /warme uitstraling en biedt veel comfort. Benedenverdieping is een luxe grandcafe, dubbele luxe ruime toiletten in Parijse metro stijl en kan in een oogwenk omgetoverd worden in een exclusieve bar/dancing. Bovenverdieping is als aangename lounge ingericht met gezellige zitplaatsen.

De Stad Dockum is het nog oudst varende passagiersschip van nederland en het 3 de oudste van europa. Anno 1887. Tevens staat het schip op de 3de plaats van mooiste schepen van Nederland. Het schip is gebouwd voor en door de notabelen uit Dockum. In vrijwel alle scheepvaart musea van Nederland staat hij als schaalmodel. Daarbij staat hij op vele foto’s overal in Nederland gemaakt.

Ook in Haarlem heeft het schip een rijke geschiedenis als de Haarlem /Amsterdam/ Alkmaar packet steamer in de jaren 20 en 30, want ja: het is een stoomschip geweest.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand