Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sea-Cottage

Wij bieden naast grandioos belegde broodjes met vis of vlees ook heerlijke complete vlees- en vismaaltijden. En dat alles vanuit “Het Kleine Zeehuisje”.

Meer over Sea-Cottage

Sea Cottage wordt in de volksmond ook wel “Het Kleine Zeehuisje” genoemd. Dat doet vermoeden dat wij uitsluitend etenswaren uit de zee leveren en dat is niet helemaal waar! Wij bieden naast grandioos belegde broodjes met vis of vlees ook heerlijke complete vlees- en vismaaltijden. En dat alles vanuit “Het Kleine Zeehuisje”.

Veelzijdige Lunchroom in Haarlem

Sea Cottage Haarlem is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een sfeervolle lunchroom met een petite restaurant voor groepsevenementen en hoogwaardige catering voor evenementen op locatie. Aan de basis hiervan staan onze smakelijke producten en onze uitgebreide service. Wij helpen u graag om uw lunch of evenement – of dit nu met een klein gezelschap of grote groep is – tot in de puntjes te verzorgen.

Uit of thuis?

Bij een zakelijke lunch of een receptie horen goed eten en een prettige, ontspannen sfeer. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak en daarom denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Wilt u een lunch of diner organiseren op uw eigen locatie of liever in ons restaurant of onze lunchroom in hartje Haarlem? Alles is mogelijk. In ons petite restaurant kunnen we tot vijftig gasten ontvangen, op locatie kunnen we de catering verzorgen voor groepen tot wel vijfhonderd gasten.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand