Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schreuder & Kraan

Onder het motto “de kunst van het genieten” vind je bij cadeauwinkel Schreuder & Kraan alles voor en rondom een bijzondere gedekte tafel.

Meer over Schreuder & Kraan

Een inspirerende cadeauwinkel met exclusief eigentijds serviesgoed, bestek, glaswerk, tafellinnen en bijzondere gebruiksvoorwerpen. Een ruim assortiment tafellinnen van Le Jacquard Français, onderzetters en placemats van Images d’Orient; serviezen van Gien, Dibbern, Frans Limoges porselein van Deshoulieres. Een grote en gespecialiseerde collectie Laguiole messen en sommeliers, bestek van Cutipol, de beroemde Molenmessen van Herder, kleurrijk geslepen kristal, glaswerk van Dibbern en Massimo Lunardon. Russische lakdozen en een grote collectie antieke kandelaars.

Schreuder & Kraan is de inspirerende zaak voor alles rond de gedekte tafel en meer. U bent van harte welkom in onze winkel en showroom in Zwanenburg, Kerkhoflaan 22. We zijn open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Belt u van te voren, soms zijn we even weg. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand