Search
Close this search box.

rksv onze gezellen

Maak kennis met de sportploegen van Onze Gezellen, dé plek waar sportliefhebbers hun passie kunnen uitleven! Met een breed scala aan sporten bieden wij een diversiteit aan mogelijkheden voor iedereen. Of je nu wilt voetballen, hockeyen, tennissen, volleyballen, handballen of korfballen, bij Onze Gezellen vind je altijd een team dat bij jou past.

Meer over rksv onze gezellen

Onze club staat bekend om het grote aanbod van sporten, waardoor je bij ons de kans krijgt om jouw favoriete sport te beoefenen en nieuwe sporten uit te proberen. We hebben ervaren trainers en coaches die je begeleiden en ondersteunen, ongeacht je niveau. Of je nu een beginnende sporter bent of al jarenlange ervaring hebt, bij Onze Gezellen is er ruimte voor iedereen om te groeien en te genieten van sport.

Naast de sportieve uitdagingen biedt Onze Gezellen ook een hechte gemeenschap waar vriendschappen worden gesmeed en sociale verbindingen worden gelegd. Onze sportploegen vormen een bron van samenhorigheid en teamgeest, zowel binnen als buiten het veld. We organiseren regelmatig evenementen en activiteiten om de banden tussen onze leden te versterken en het plezier te vergroten.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Onze Gezellen en ontdek het brede scala aan sportmogelijkheden die wij te bieden hebben. Bezoek onze website voor meer informatie over onze sportploegen en word lid van onze enthousiaste gemeenschap van sporters. Samen streven we naar sportieve prestaties, plezier en vriendschap!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand