Zoek
Sluit dit zoekvak.

Restaurant De Zeeuw *

In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw.

Meer over Restaurant De Zeeuw *

Het restaurant ademt de sfeer van een zaakje in het Parijse Saint-Germain of Le Marais, zo’n verscholen etablissement in een van de straatjes rond de Antwerpse OLV-kathedraal of de Brusselse markt. De Zeeuw is een ontmoetingsplaats voor iedereen die wil genieten van toegankelijke gastronomie. 

Chef-kok Jeroen de Zeeuw is na vele (inter)nationale omzwervingen weer thuis in zijn geliefde Haarlem en serveert 4 dagen per week een menu waarbij u keuze heeft van 2 t/m 6 gangen met daarnaast nog een compacte a la carte kaart.

De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van de leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen. 

Jeroen is een creatieve kok met veel aandacht voor product en terroir, en heeft een voorliefde voor pure wijnen, die hij samen met zijn partner, sommelier Janine de Zeeuw-Kinderman selecteert. 

De gerechten bij De Zeeuw kenmerken zich door hun speelse en lichte karakter, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast wordt er, waar mogelijk, zoveel mogelijk gewerkt met duurzame producten. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand