Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rederij ’t Smidtje

Haarlem en haar grachten ontdekken vanaf het water? Dat kan bij Rederij ’t Smidtje dankzij het brede en bijzondere aanbod aan schepen.

Meer over Rederij ’t Smidtje

Zo kun je bijvoorbeeld vergaderen of juist lekker ontspannen tijdens een zakelijke break op de authentieke rondvaartboot De Frans Hals. Wat dacht je van een presentatie of seminar geven op de geheel elektrische reddingssloep De Bavo? Deze open boot vaart fluisterstil door de grachten en dat maakt het nog interessanter; zowel voor het geluid en dus het beklijven van de inhoud als voor de beleving met de Haarlemse grachtenpanden als decor. De Pieter Teyler vaart tevens elektrisch en is als rondvaartboot zeer geschikt voor borrels en cursussen dankzij de knusse zitjes.

Bij mooi weer kunnen de dakluiken volledig open, zodat je de stad nóg beter kunt beleven. De Adriaan Pauw is een ruime boot met een groot zonnig bovendek. Dit schip heeft een bar, zitjes en een flexibele inrichting zodat er meerdere zaalopstellingen mogelijk zijn, bijvoorbeeld voor workshops, lezingen, productlanderingen of diners. Saillant detail: deze boot is rolstoelvriendelijk.

Facts & Figures

Overdekte, verwarmde vaarmogelijkheden

Verschillende boten in beheer

Elektrisch en milieu-vriendelijk

De Frans Hals: tot 26 personen

De Bavo: tot 35 personen

De Pieter Teyler: tot 40 personen

De Adriaan Paauw: tot 100 personen

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand