RataPlan Zijlstraat

"Wie van vintage houdt moet zeker even een kijkje nemen bij kringloopwinkel RataPlan in de Zijlstraat. De winkel biedt een ruim assortiment van vintage en trendy kleding, kunstvoorwerpen en"

De winkel is overzichtelijk ingericht en er is ruimte voor de presentatie van spullen. De creatieve en soms onverwachte combinaties in de winkel kunnen als inspiratiebron dienen voor thuis. Kringloopwinkelen op z’n leukst!

Wist je dat je naast het kopen van spullen ook artikelen in kunt leveren bij RataPlan? Dus verdienen jouw spullen een 2e leven? Maak er een ander blijk mee en lever ze in. Je kunt spullen langsbrengen of gebruikmaken van de gratis ophaalservice (op afspraak via 088-8282782)

RataPlan is dus een veelzijdige kringloopwinkel maar heeft als belangrijkste missie kansen bieden voor mens en milieu. Daarbij is de doelstelling dat er werk wordt geboden aan de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. RataPlan Zijlstraat biedt momenteel aan 13 mensen, uit verschillende doelgroepen, een betaalde baan. Daarnaast spelen vrijwilligers een belangrijke rol en biedt RataPlan werkervaringsplaatsen. Ook wordt er geprobeerd hergebruik te bevorderen. Als producthergebruik niet meer mogelijk is wordt er overgegaan op materiaalhergebruik. Op die manier wordt er zoveel mogelijk verspilling voorkomen. 

Bezoek  RataPlan Zijlstraat

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand