Zoek
Sluit dit zoekvak.

RataPlan Werfstraat

Vind je het leuk om te struinen tussen verschillende kringloopkoopjes? Dan ben je bij RataPlan Haarlem Werfstraat aan het juiste adres.

Meer over RataPlan Werfstraat

Op ruim 1500 vierkante meter is van alles te vinden wat een tweede leven verdiend. Er is een ruim en goed aanbod van kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en curiosa. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig welke tevens gratis is. 

Veel Haarlemmers laten hun overtollige spullen door RataPlan ophalen om daar een ander weer blij mee te kunnen maken. Wist je dat het mogelijk is om je spullen gratis te laten ophalen door RataPlan? Je kunt je spullen op deze manier een tweede leven geven. Bel voor een gratis ophaalafspraak 088-8282782. 

Je vindt in Haarlem Werfstraat een ruim en goed aanbod van kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en curiosa. Op de begane grond is de meubelafdeling te vinden. Tevens vind je daar het witgoed. Het kleingoed, de kleding en de boekenafdeling bevinden zich op de eerste verdieping. Doordat er dagelijks veel nieuwe spullen binnenkomen is er elke dag iets nieuws te vinden waardoor je kunt kringloopwinkelen op z’n leukst! En ben je na het struinen toe aan een kopje koffie met iets lekkers? Dan kun je neerstrijken in onze knusse koffiecorner. 

RataPlan is dus een veelzijdige kringloopwinkel maar heeft als belangrijkste missie kansen bieden voor mens en milieu. Daarbij is de doelstelling dat er werk wordt geboden aan de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook bij RataPlan Werfstraat proberen wij aan zoveel mogelijk mensen een betaalde baan aan te bieden, dit varieert van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, tot reguliere arbeidsplaatsen, stageplaatsen en vrijwilligersplaatsen (inclusief vrijwilligersvergoeding). Want samen met jou geven wij mens en milieu een tweede kans. En zorgen wij voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand