Zoek
Sluit dit zoekvak.

Project 35

In deze conceptstore in hartje Haarlem vind je wat bijzonder is en met liefde wordt gemaakt. Of je nu komt voor iets nieuws in je kledingkast, hippe woonaccessoires of een leuk kinder- of kraamkadootje.

Meer over Project 35

Conceptstore in Haarlem

Waar de naam vandaan komt? Jasper bouwde het pand, Karin runt de winkel. Een gezamenlijk project dus, op nummer 35. Vandaar. Waar hij alles weet van verbouwen, verloor zij haar hart aan het ontdekken van nieuwe merken en producten waar je blij van wordt, liefst voorzien van een mooi verhaal. Ruim achttien jaar runde ze een kledingwinkel in de Amsterdamse Pijp. Nu verkoopt ze in Haarlem precies wat ze mooi vindt. 

Hippe kledingmerken

Neem de kleding in de rekken van Project 35. Stoer, hip en heel vrouwelijk, van fijne truien tot mooie jurkjes. Zou Karin zo zelf in haar kast leggen. Kleding met een romantische twist en soms een rauw randje. Hier en daar een beetje edgy en streetstyle. Denk: veel leuke prints en speelse dessins. In deze Haarlemse conceptstore vind je een mix van kleine en meer bekende merken zoals Ydence, Ichi, 24colours, Rut And Circle, Overdøse, Forever Friday, Creative Lab Amsterdam, The Gift Label en Anna+Nina.

Vintage keramiek en servies

Vintage is trouwens ook zo’n favorite van Karin. Ze struint beurzen en markten af en snuffelt op zolders en in kofferbakken, op zoek naar vintage blikvangers voor in huis. Zo verzamelde ze al mooi keramiek, oud servies, retro blikken en vintage beelden. Wil je hebben. 

Kopje koffie erbij?

O, en Project 35 is ook gewoon een fijne plek om te zijn. Dat vooral. Wees welkom voor een lekker bakkie leut, met of zonder praatje. Schuif aan de bar bij het raam of aan een tafeltje. Ach, en nu je er toch bent… Trakteer jezelf op een stukje bananenbrood of taart van het Haarlemse Appeltaart Imperium. Lekker lokaal, zoals veel producten die je bij Project 35 vindt. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand