Zoek
Sluit dit zoekvak.

Playground Haarlem

Woon je in de omgeving van Haarlem en zoek je nog naar een plek waar je kinderen heerlijk buiten kunnen spelen? Kom dan eens langs bij Playground Haarlem

Meer over Playground Haarlem

Playground Haarlem is vorige week bij jou in de buurt geopend! Je vindt deze avontuurlijke buitenspeelplek in de Haarlemse Waarderpolder en is erop gericht om ieder kind in de omgeving de kans op de leukste avonturen te geven!

Het bijzondere aan Playground Haarlem ten opzichte van andere buitenspeelplekken is dat kinderen hier natuurlijk kunnen spelen. Dat is waar het allemaal om draait voor Kickzy. Zo staat het natuurlijk vast dat het ontzettend belangrijk is voor kinderen om te leren en dit kunnen ze bij Playground Haarlem al spelend doen! Op deze manier kunnen ze lekker in de buitenlucht spelen en de leukste avonturen beleven, terwijl ze steeds slimmer worden en hun eigen talenten leren ontdekken

Een van de vele leuke activiteiten bij Playground Haarlem is het bouwpakket. Hiermee kan je kind helemaal zelf een eigen hut in elkaar zetten!

Of ga naar de verkleedkist toe bij de buitenspeelplek. Hier zitten allerlei kleren in waarmee de kinderen de paspoppen mooi kunnen aankleden.

 

Het meest spannende van Playground Haarlem is misschien nog wel de escaperoom! Hierbij krijgen de kinderen de kans om allerlei codes te kraken waarmee ze kunnen ontsnappen!

Er is dus ontzettend veel te doen bij Playground Haarlem dus ga dan ook zeker eens een keer langs met jouw kinderen!

Daarnaast is niet alleen het leren, maar ook een gezonde voeding erg belangrijk. Daarom krijgt ieder kind de eerste limonade en een lekkere appel gratis bij de entree!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand