Playground Haarlem

Woon je in de omgeving van Haarlem en zoek je nog naar een plek waar je kinderen heerlijk buiten kunnen spelen? Kom dan eens langs bij Playground Haarlem
INFORMATIE
Woon je in de omgeving van Haarlem en zoek je nog naar een plek waar je kinderen heerlijk buiten kunnen spelen? Kom dan eens langs bij Playground Haarlem

Playground Haarlem is vorige week bij jou in de buurt geopend! Je vindt deze avontuurlijke buitenspeelplek in de Haarlemse Waarderpolder en is erop gericht om ieder kind in de omgeving de kans op de leukste avonturen te geven!

Het bijzondere aan Playground Haarlem ten opzichte van andere buitenspeelplekken is dat kinderen hier natuurlijk kunnen spelen. Dat is waar het allemaal om draait voor Kickzy. Zo staat het natuurlijk vast dat het ontzettend belangrijk is voor kinderen om te leren en dit kunnen ze bij Playground Haarlem al spelend doen! Op deze manier kunnen ze lekker in de buitenlucht spelen en de leukste avonturen beleven, terwijl ze steeds slimmer worden en hun eigen talenten leren ontdekken

Een van de vele leuke activiteiten bij Playground Haarlem is het bouwpakket. Hiermee kan je kind helemaal zelf een eigen hut in elkaar zetten!

Of ga naar de verkleedkist toe bij de buitenspeelplek. Hier zitten allerlei kleren in waarmee de kinderen de paspoppen mooi kunnen aankleden.

 

Het meest spannende van Playground Haarlem is misschien nog wel de escaperoom! Hierbij krijgen de kinderen de kans om allerlei codes te kraken waarmee ze kunnen ontsnappen!

Er is dus ontzettend veel te doen bij Playground Haarlem dus ga dan ook zeker eens een keer langs met jouw kinderen!

Daarnaast is niet alleen het leren, maar ook een gezonde voeding erg belangrijk. Daarom krijgt ieder kind de eerste limonade en een lekkere appel gratis bij de entree!

WANNEER
Woensdag
12:00 – 17:00 uur
Vrijdag
12:00 – 17:00 uur
Zaterdag
11:00 – 17:30 uur
Zondag
11:00 – 17:30 uur

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand