Zoek
Sluit dit zoekvak.

Philharmonie

Vergaderen in hét concertgebouw van Haarlem: dat kan dus echt in de Philharmonie.

Meer over Philharmonie

Op deze historische plek uit de 19de eeuw gaan klassieke grandeur met hoge plafonds en indrukwekkende kroonluchters hand in hand met moderne, industriële architectuur. Zo wordt het bijwonen van een congres, seminar of evenement wel heel speciaal.

De klassieke concertzaal is de grootste zaal in de Philharmonie Haarlem. Het is een multi-inzetbare ruimte met een flexibel stoelenplan en een beweegbare vloer. Daardoor is de zaal geschikt voor elk denkbare zaalopstelling en komt ieder evenement perfect tot zijn recht. Of het nu om een feestelijk diner of een belangrijk congres met vele sprekers gaat! Als vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden op het gebied van licht, geluidstechniek en audiovisuele middelen uitstekend. Ben je op zoek naar een meer intieme ruimte? Dan zijn er 7 andere zalen waaruit je kunt kiezen. Iedere zaal heeft een eigen en unieke sfeer. Nu is het tijd dat jouw event in de spotlights staat en het podium betreedt.

Facts & Figures
Capaciteit tot 2500 personen
Gelegen in het centrum van Haarlem
Uitstekend bereikbaar met zowel OV als eigen vervoer
Maar liefst 8 flexibel in te richten zalen
Ook zeer geschikt voor vergaderingen tot 45 personen
Uitstekende audiovisuele voorzieningen (wij verzorgen graag de livestreaming van uw evenement)
Persoonlijke begeleiding vooraf en tijdens uw evenement

Parkeergarages:
– Appelaar (290 parkeerplaatsen) bevindt zich onder de Philharmonie, op 1 minuut loopafstand
– De Kamp (418 parkeerplaatsen), op 7 minuten loopafstand
– Stationsplein (448 parkeerplaatsen), op 8 minuten loopafstand
– Raaks (1.000 parkeerplaatsen), op 9 minuten loopafstand

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand