Op fietsafstand van Haarlem (Noord) aan de oever van de Mooie Nel is Paviljoen Loef gelegen. Een gezellige ontmoeting- en ontspanningsplek voor mensen die houden van water en natuur.

Meer over Paviljoen Loef

Laat u verwennen op deze prachtige locatie aan het water van de Mooie Nel. Heerlijk eten en drinken en altijd een hartelijke ontvangst met een glimlach.

Wat is er te doen

Met de lange aanlegsteiger en het grote zwemvlot wil Paviljoen Loef een ‘thuis’ zijn voor alle watersporters. Ze kunnen veel bootjes ontvangen aan hun steiger. En vanaf het prachtige terras aan het water kun je de hele dag door genieten van de prachtige omgeving. Zij zijn niet alleen gericht op het water. Ook op de heuvels van het recreatiegebied is er genoeg te doen. Bijvoorbeeld relaxen op de heerlijke ligweide, spelen in de speeltuin of gras sleeën op de prachtige helling waar je hard vanaf kunt rijden met mountainboards (zittend of staand). Oftewel de ideale plek voor ouders en (energieke) kinderen.

Verder zijn er verschillende watersportmogelijkheden en kunt u terecht voor de verhuur van:

– Bootverhuur / sloepverhuur (zowel elektirsch als benzine)

– Canadese kano’s

– Sup boards

Ga hiervoor naar https://www.paviljoenloef.nl/paviljoen-loef/verhuur/

Horeca en afhuren van de locatie

Paviljoen Loef is een toplocatie voor vrijwel ieder feest, jubileum, huwelijk etc. Prachtig gelegen aan het water ‘de Mooie Nel’ en met gratis parkeerplaatsen op nog geen 100 meter afstand. Feesten tot circa 120 personen zijn mogelijk in onze sfeervolle zaal. In het zomerseizoen zijn grotere groepen mogelijk. Paviljoen Loef beschikt daarnaast over een volwaardige menu kaart, met voor ieder wat wils.

Dit alles maakt Paviljoen Loef tot een unieke locatie met een aanlegsteiger, zwemvlot en diverse verhuuractiviteiten; gecombineerd met heerlijke lunch en dinermogelijkheden.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand