Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patisserie Proeverij aan het Spaarne

Eerlijk en heerlijk! Een ambachtelijke professionele lunch/high tea met een hartige en zoete patisserie proeverij op één van de meest idyllische locaties aan het Spaarne in het centrum van Haarlem. De proeverij kunt u ook afhalen.

Meer over Patisserie Proeverij aan het Spaarne

Lekker smullen in een rustige idyllische privé kamer met vrienden, collega’s of familie? Kom dan naar Patisserie Proeverij aan het Spaarne waar u voor EUR 31,50 per persoon (incl. btw), van ma t/m vrij van 12.30 tot 14.30 of van 15.00 tot 17.00, tijdens een zalige hartige en zoete patisserie proeverij en onbeperkt thee en ijswater twee uur de high tea kamer voor uzelf heeft. Kinderen mogen samen een proeverij delen. Er is ook een spelletjeskast aanwezig. Per persoon krijgt u twee hartige en vijf zoete smaaksensaties. Mocht u patisserie overhouden dan krijgt u ze uiteraard in een doosje mee. De high tea kamer is geschikt voor maximaal 6 personen maar kom ook gerust langs met z’n tweeën voor een romantische high tea! 

To share the taste. Deel een gecombineerde hartige/zoete proeverij als dessert, lunch, picknick, afternoon tea of al varend op de boot! 

Liever smullen in uw eigen huis, boot of in een van de mooie parken van Haarlem? Dan kunt u de proeverij  bestaande uit 5 zoete en twee hartige lekkernijen voor EUR 21,50 per proeverij (incl. btw) ook afhalen. De proeverij wordt op handige bordjes in een doosje geleverd. Afhalen kan ook tussen 11.00 uur en 13.00 uur en tussen 15.00 en 18.00 uur. 

De producten en locatie worden uitvoerig beschreven op de website www.patisserieproeverijaanhetspaarne.nl waar u uw bestellingen of high tea reserveringen via het online systeem kunt boeken.  Of bezoek de instagram en facebook account voor meer echte (niet gefotoshopte!) foto’s. 

Reservering gewenst in het weekend? Contacteer ons dan via mail.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand