Patisserie Proeverij aan het Spaarne

"Eerlijk en heerlijk! Een ambachtelijke professionele lunch/high tea met een hartige en zoete patisserie proeverij op één van de meest idyllische locaties aan het Spaarne in het centrum van Haarlem."

Lekker smullen in een rustige idyllische privé kamer met vrienden, collega’s of familie? Kom dan naar Patisserie Proeverij aan het Spaarne waar u voor EUR 31,50 per persoon (incl. btw), van ma t/m vrij van 12.30 tot 14.30 of van 15.00 tot 17.00, tijdens een zalige hartige en zoete patisserie proeverij en onbeperkt thee en ijswater twee uur de high tea kamer voor uzelf heeft. Kinderen mogen samen een proeverij delen. Er is ook een spelletjeskast aanwezig. Per persoon krijgt u twee hartige en vijf zoete smaaksensaties. Mocht u patisserie overhouden dan krijgt u ze uiteraard in een doosje mee. De high tea kamer is geschikt voor maximaal 6 personen maar kom ook gerust langs met z’n tweeën voor een romantische high tea! 

To share the taste. Deel een gecombineerde hartige/zoete proeverij als dessert, lunch, picknick, afternoon tea of al varend op de boot! 

Liever smullen in uw eigen huis, boot of in een van de mooie parken van Haarlem? Dan kunt u de proeverij  bestaande uit 5 zoete en twee hartige lekkernijen voor EUR 21,50 per proeverij (incl. btw) ook afhalen. De proeverij wordt op handige bordjes in een doosje geleverd. Afhalen kan ook tussen 11.00 uur en 13.00 uur en tussen 15.00 en 18.00 uur. 

De producten en locatie worden uitvoerig beschreven op de website www.patisserieproeverijaanhetspaarne.nl waar u uw bestellingen of high tea reserveringen via het online systeem kunt boeken.  Of bezoek de instagram en facebook account voor meer echte (niet gefotoshopte!) foto’s. 

Reservering gewenst in het weekend? Contacteer ons dan via mail.

Bezoek  Patisserie Proeverij aan het Spaarne

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand