Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pathé Haarlem

Dát komt binnen: jouw boodschap op een gigantisch wit doek waarop normaal gesproken films draaien en Hollywoodsterren schitteren.

Meer over Pathé Haarlem

Met comfortabele, verstelbare Relax Seats in alle zalen en de nieuwste snufjes op het gebied van projectie en geluid. Als je een unieke plek zoekt om te inspireren, te motiveren en mensen te raken, dan ben je bij deze prachtige bioscoop aan het juiste adres. Gelegen aan de rand van het centrum is Pathé Haarlem goed bereikbaar.

Unieke bioscoop in Haarlem

De 8 zalen variëren van intiem met 57 stoelen tot ruim en groots met 235 stoelen. Van een exclusief evenement in één filmzaal tot het afhuren van meerdere zalen; het kan allemaal. Wat je keuze ook wordt, bij Pathé Haarlem zit je letterlijk goed in de ruime en comfortabele bioscoopstoelen. Gastvrijheid en beleving staan bij Pathé Haarlem centraal. Samen met jou regisseren wij een onvergetelijke ervaring!

Facts & Figures Pathé Haarlem

  • Acht zalen variërend in afmeting (van 57 stoelen tot 235 stoelen)
  • High-definition digitale projectoren en kristalheldere audiosystemen
  • Evenementen worden volledig op maat georganiseerd
  • Uitstekende bereikbaarheid per auto en met het OV
  • Naastgelegen parkeergarage met 1.000 parkeerplekken
  • Rolstoelvriendelijk

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand