Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olala Chocola

In Haarlem bent u sinds maart 2015 van harte welkom bij Olala Chocola in de winkel. Na een workshop chocola maken is de eigenaar dusdanig geënthousiasmeerd en besloten om het roer om te gooien en zelf een winkel te openen.

Meer over Olala Chocola

In mei 2019 zijn ze verhuisd van de Gedempte Oude Gracht naar de Zijlstraat, één van de gouden straatjes van Haarlem. De winkel in de Zijlstraat is gevestigd in een mooi rijksmonument. U kunt bij Olala Chocola terecht voor een leuk cadeau voor diverse gelegenheden of gewoon voor iets lekkers voor uzelf! Door de open werkruimte in de winkel kunt u ook gelijk zien hoe elke dag de heerlijke chocoladeproducten tot stand komen.

Daarnaast geven ze op doordeweekse dagen, avonden en in het weekend diverse workshops en kinderfeestjes. Daarnaast kunt u ook voor diverse arrangementen en themaworkshops bij ze terecht.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand