Nova Art Tattoo Studio

“Inmiddels is Nova Art Tattoo een begrip in Haarlem. Roxanne Horn (33) opende 2 jaar geleden haar eigen studio samen met Mae Douglas (38).”

Meer over Nova Art Tattoo Studio

Haarlem is een gezellige en kunstzinnige stad waar Nova Art goed tussen past. Bij Nova Art is de sfeer heel belangrijk, een gezellige uitstraling en aangename muziek, maken het toegankelijk om binnen te stappen. Tatoeages worden voornamelijk op afspraak gezet, deze kun je via de website inboeken. Bij Nova Art werken diverse artiesten elk met een specialiteit. Tevens is het mogelijk om vrijblijvend een consult in te boeken om je wensen te bespreken.

Wij vinden het belangrijk dat we allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld, bij Nova Art doen we dit door middel van donaties. Als voorbeeld, doneren we bij elk gezette “bijen” tattoo, 10 euro aan de “stichting bijen is leven”. Neem een kijkje op de website om te zien wat waar wij ons nog meer voor inzetten.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand