Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nolita Pizzabar

‘Vlotte Pizzabar met de bekende pizza’s maar ook speciale!

Meer over Nolita Pizzabar

De naam zegt het al, Nolita is een hippe vlotte pizzabar waar je kunt genieten van heerlijke pizza’s of pizzetta’s (kleine pizza’s). Daarnaast staat er ook lekkere antipasti op de kaart, salade’s, is er maandelijks een wisselende pizza van de maand. En kun je het diner afsluiten bekende Italiaanse desserts zoals huisgemaakte tiramisu. Nolita heeft twee pizzabars; midden in het centrum van Haarlem in Lange Veerstraat 17, maar ook in Overveen aan de Bloemendaalseweg 333. Ideaal als je van het strand af komt bijvoorbeeld. Ook kun je de pizza’s afhalen of bestellen via Ubereats. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand