Zoek
Sluit dit zoekvak.

Muziekschool Haarlem Zuid-West

Muziekschool Haarlem Zuid-West is zeer recent opgericht en staat onder de vleugels van Stichting Divertimento.

Meer over Muziekschool Haarlem Zuid-West

Het is een klein docentencollectief met docenten die een grote liefde hebben voor lesgeven en het samen musiceren stimuleren. Stichting Divertimento is inmiddels een begrip onder amateurmusici in Haarlem en staat al jaren garant voor goed en plezierig samenspel voor jong en oud.

Muzieklessen:
Muziekschool Haarlem Zuid-West biedt de mogelijkheid tot het volgen van viool-, altviool-, cello-, dwarsfluit- en zanglessen.

Buurtfunctie:
Daarnaast heeft dit collectief een buurtfunctie waar met name voor jonge kinderen korte cursussen zijn opgezet zodat zij op laagdrempelige wijze met muziek in aanraking kunnen komen. Muziek Op Schoot voor kinderen van 1-4 jaar, kleuterviool voor kinderen van 4-7 jaar en OpZang voor kinderen van 7-10 jaar.

Samenspel:
Voor strijkers vanaf 10 jaar is het strijkorkest Divertimento Zuid-West opgericht.  Dit orkest werkt op dezelfde manier als alle andere Divertimentostrijkorkesten die in Haarlem-Noord gevestigd zijn. De repetities zijn op maandagmiddag om 16.00u. Voor volwassenen zijn er drie  korte orkestprojecten opgezet met iedere een eigen thema. Barok & Klassiek – Romantiek – Salonmuziek.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand