Search
Close this search box.

Meneer Frans

Vergaderen in de binnenstad van Haarlem!

Meer over Meneer Frans

In het hart van het historische centrum van Haarlem is in het monumentale pand van Van Duivenboden Haarlem restaurant Meneer Frans gevestigd. Een horecagelegenheid met knus terras in de eigen stadstuin. 

In dit trendy restaurant bevindt zich een inspirerende vergaderlocatie met een geheel eigen uitstraling. Uiteraard voorzien van WIFI en moderne audiovisuele middelen. Een originele, nog niet door het ‘gros’ ontdekte locatie, dus perfect voor exclusieve meetings en privédiners voor zakelijke en particuliere gasten uit de regio. Maar de rest van (vergaderend) Nederland is natuurlijk ook van harte welkom! 

Aan parkeergelegenheid geen gebrek dankzij de vele parkeergarages die de stad rijk is.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand