Search
Close this search box.

Madaq Chocolatier Haarlem

Chocolates, Macarons, Ice cream & Coffees – 100% Natural, 100% Hand Made.

Meer over Madaq Chocolatier Haarlem

Het merk is opgericht door Soufiane Mourabit om de eetcultuur waarin hij opgroeide te delen. Madaq biedt twaalf unieke smaakcombinaties, met zorg geselecteerde ingrediënten die ongeëvenaarde smaken creëren, elk met een eigen verhaal. De creaties laten blijvende indrukken achter, waardoor alledaagse momenten dierbare herinneringen worden. Binnen het assortiment maakt Madaq gebruik van natuurlijke ingrediënten met een bijzondere herkomst. Deze ingrediënten worden verwerkt in hun puurste vorm. Alle producten worden handgemaakt in Madaqs eigen atelier in Velp. 

De producten zijn o.a. verkrijgbaar in de Boutique in Haarlem, een oase van rust. Naast de chocolade biedt Madaq ook heerlijk huisbereid room- en sorbetijs aan, waarvan ook vegan varianten verkrijgbaar zijn (bekijk de smaken alvast). Bovendien is er een koffiebar met de lekkerste dranken, zoals Marokkaanse koffies en frappe caramels en een selectie van verfijnde macarons.

Maak kennis met de bijzondere Madaq-ervaring, met zorg samengesteld en vol passie gepresenteerd.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand