Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luxe Sloepen Haarlem

Wat is er nou lekkerder dan een mooie dag op de grachten? Varen in Haarlem is ronduit genieten.

Meer over Luxe Sloepen Haarlem

De Haarlemse grachten, de terrasjes langs het water en het uitzicht op de prachtige monumenten maken van varen in Haarlem een speciale belevenis.

En varen in Haarlem is op z’n best op een Luxe Sloep met lekkere kussens.

Sloep huren in Haarlem mét of een mooie boot huren zonder schipper.

Bij Luxe Sloepen Haarlem kan het allemaal, grote en kleine sloepen. Zelf varen of met een leuke schipper. Huur een boot bij Luxe Sloepen Haarlem en geniet van al het vaarwater van Haarlem. Van een dagje varen met de familie, een stedentripje tot bedrijfsuitjes en zelfs bruiloften.

Met onze ervaring en expertise helpen wij u graag aan een onvergetelijke dag! Luxe sloepen en varen over de grachten van Haarlem blijken een succesformule voor een ieder aan boord.

Varen met onze sloepen door de grachten van Haarlem

Varen in Haarlem is ons op het lijf geschreven. Al jarenlang verzorgen wij met onze Luxe Sloepen rondvaarten. Onze Sloepen zijn van verschillende formaten, van intiem tot erg ruim met wel 70 personen maximaal op de grootste Luxe Sloep. De sloepen zijn van alle gemakken voorzien:

  • Luxe kussens
  • Toilet aan boord
  • Gekoelde dranken
  • Bij de grote sloepen een ervaren schipper

Onbeperkt gekoelde dranken (bier, wijn, fris) zijn al beschikbaar vanaf €7,50 per persoon per uur. Daarnaast hebben wij lekkere borrelplanken en verschillende catering opties van pizza op de boot tot een complete bbq. Graag denken we dan ook met u mee om uw evenement zo goed mogelijk neer te zetten.

Want zowel kwaliteit als flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, alles is mogelijk.

Huur nu een mooie sloep op www.luxesloepenhaarlem.nl en ontdek Haarlem!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand