Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Luxe Sloepen Haarlem – rondvaart

Geniet in een luxe open sloep van een rondvaart over de Haarlemse grachten. De beste manier om Haarlem te ontdekken is via een prachtige rondvaart over de grachten van Haarlem. Uw luxe sloep vertrekt vanaf Molen de Adriaan (Papentorenvest). De enthousiaste schipper wacht ieder heel uur hier vanaf 11:00 uur tot en met 18:00 uur.

Meer over Luxe Sloepen Haarlem – rondvaart

Luxe open sloep rondvaart in Haarlem

Luxe Open Sloep rondvaart door Haarlem van 50 minuten. Een unieke ervaring op het water door Haarlem. Ervaar Haarlem op zijn mooist vanaf het water. De mooie grachtenpanden, gezellige terrasjes en historische straten zie je het mooist vanaf een luxe open sloep. 

Terwijl je zit op comfortabele kussens verteld de schipper je live over de bijzondere historie van Haarlem. 900 jaar geschiedenis op een enthousiaste en luchtige wijze gebracht terwijl jij luistert en kijkt met een lekker drankje in de hand! 

Ieder heel uur varen wij af vanaf de herkenbare Molen de Adriaan (Papentorenvest 1). Vanaf 11:00-17:00 uur.

Rondvaart in combinatie met bezoek aan Molen de Adriaan

Ervaar de grachten van Haarlem en de rijke historie van Molen de Adriaan met 1 handig ticket. Bekijk met dit combinatieticket de grachten van Haarlem én Molen de Adriaan. De afvaart en terugkomst is vanaf het Spaarne bij Molen de Adriaan en aansluitend krijg je een rondleiding van een enthousiaste vrijwilliger door deze bijzondere Molen. Je leert alles over Molen de Adriaan en mag de stellages beklimmen. Dit leidt tot hét uitzichtpunt van Haarlem! Een eenvoudige manier om erg veel van Haarlem te zien in een korte tijd. Ook ideaal om mooie foto’s te maken!

Koop je tickets vooraf via https://luxesloepenhaarlem.nl/rondvaart-haarlem/

Liever een privé boottocht reserveren? Ook dat is mogelijk bij Luxe Sloepen Haarlem. Kijk hier voor meer informatie.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand