Zoek
Sluit dit zoekvak.

Loetje Overveen

Loetje is al 30 jaar een begrip (o.a. om de overheerlijke malse biefstuk) in Amsterdam e.o. Ook in het restaurant in Overveen kunt u aan tafel schuiven voor de lekkerste biefstuk of één van de andere heerlijke gerechten.

Meer over Loetje Overveen

Hotel:

Logeren aan de rand van de duinen en dichtbij het centrum van Haarlem? Het kan allemaal bij Loetje Overveen!

 

Loetje Overveen beschikt over 10 hotelkamers, frisse, lichte en luxe kamers. Deze kamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van boxspringbedden, airco & cv, een flatscreen tv en een badkamer met een toilet en douche en/of bad. ’s Ochtends wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Met een vers gebakken eitje, verse espresso of koffie verkeerd, jus, croissants etc. Dit ontbijt is in de kamerprijs inbegrepen.

Er is een ruime parkeergelegenheid en een zeer groot en gezellig terras. Eveneens is het mogelijk om fietsen te huren om bijvoorbeeld naar Haarlem of het Bloemendaalse- of Zandvoortse strand te fietsen!

Verder….

De Duinzaal is een aparte zaal die bijzonder geschikt is voor vergaderingen. Tijdens uw vergadering kunt u eventueel gebruik maken van de flatscreen tv en een flip over.

Eveneens leent de Duinzaal zich uitstekend voor uw (bedrijfs) borrel, een verjaardagsfeest, (familie) diner of een andere gelegenheid.

Loetje Overveen maakt graag een afspraak met u om uw evenement voor u op maat ‘aan te kleden’.

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand