Zoek
Sluit dit zoekvak.

LOCO fabriek

De LOCO Fabriek is een ‘experience store’: een winkel waar wat te beleven valt!

Meer over LOCO fabriek

Wat is de LOCO Fabriek?

De LOCO Fabriek is een ‘experience store’: een winkel waar wat te beleven valt! Waan je Sjakie in een fabriek vol mooie producten en belevenissen. LOCO Fabriek is eigentijds verrassend, met een shop-in-shop, iedere maand een ander verwonderlijk thema, kinderfeestjes, een kapper en een photobooth. Gewoon een te gekke mix dus, die je zeker zelf moet zien en meemaken!

Voor kinderen, tieners én volwassenen

De LOCO Fabriek is er voor iedereen. Je vindt in onze winkel aan de Zijlstraat niet alleen een mooi kindercadeau, maar bijvoorbeeld ook exclusieve kleding van ondernemers uit de binnenstad. In onze shop-in-shop zie je verder unieke items van lokale webshops. Cadeaus die je niet zo snel ergens anders tegenkomt!

Iedere maand een ander thema

Wij doen niet aan seizoenen en sale, maar aan producten die passen bij ons maandthema. We maken er iedere maand een LOCO feestje van en toveren ons hele pand om in het thema van de maand.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand