Search
Close this search box.

Landgoed Duin & Kruidberg

In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van stad, strand en zee situeert zich dé Buitenplaats van Amsterdam, Landgoed Duin & Kruidberg.

Meer over Landgoed Duin & Kruidberg

Dit authentieke landhuis werd in 1907 gebouwd in opdracht van tabak- en theehandelaar Jacob Theodoor Cremer. Samen met zijn vrouw Annie Hogan woonde hij in het voormalig grootste woonhuis van Nederland.

Sinds 2002 is het Landgoed open als Hotelfunctie met 75 Hotelkamers, een restaurant op de Beletage van het Landhuis, 10 conferentiezalen, meerdere stijlkamers, Koetshuis Nova Zembla en Spa & Wellness ’t Princenbosch.

Een zakelijke bijeenkomst leent zich uitstekend in ons conferentiecentrum of Koetshuis Nova Zembla. Vergaderingen, diners, recepties, brainstormsessies worden door de persoonlijke benadering van de medewerkers een gegarandeerd succes!

Ook voor een ontspannen weekend weg samen met uw dierbaren of geliefden stapt u op Landgoed Duin & Kruidberg in een andere wereld en doen wij er alles aan u volledig in de watten te leggen.

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand