Landgoed Duin & Kruidberg

"In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van stad, strand en zee situeert zich dé Buitenplaats van Amsterdam, Landgoed Duin & Kruidberg."

Dit authentieke landhuis werd in 1907 gebouwd in opdracht van tabak- en theehandelaar Jacob Theodoor Cremer. Samen met zijn vrouw Annie Hogan woonde hij in het voormalig grootste woonhuis van Nederland.

Sinds 2002 is het Landgoed open als Hotelfunctie met 75 Hotelkamers, een restaurant op de Beletage van het Landhuis, 10 conferentiezalen, meerdere stijlkamers, Koetshuis Nova Zembla en Spa & Wellness ’t Princenbosch.

Een zakelijke bijeenkomst leent zich uitstekend in ons conferentiecentrum of Koetshuis Nova Zembla. Vergaderingen, diners, recepties, brainstormsessies worden door de persoonlijke benadering van de medewerkers een gegarandeerd succes!

Ook voor een ontspannen weekend weg samen met uw dierbaren of geliefden stapt u op Landgoed Duin & Kruidberg in een andere wereld en doen wij er alles aan u volledig in de watten te leggen.

Bezoek  Landgoed Duin & Kruidberg

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand