koninklijke HFC

" Welkom bij Koninklijke HFC, de oudste voetbalclub van Nederland! Sinds 1879 staat onze club symbool voor sportiviteit, plezier en respect."

 Op ons prachtige sportpark aan de Spanjaardslaan komen jong en oud samen om op koninklijke wijze te genieten van het voetbalspel.

Bij HFC geloven we in de kracht van sport. Voetballen is niet alleen goed voor de gezondheid en motorische vaardigheden, maar ook voor het opbouwen van sociale contacten en discipline. Onze club biedt een plek waar jongens, meisjes, gehandicapten, veteranen en ouderen samenkomen en zich thuis voelen. We hechten waarde aan onze tradities en erfgoed, en kijken tegelijkertijd naar de toekomst.

Als vereniging streven we naar talentontwikkeling en opvoeding van onze jeugd- en seniorenleden. We combineren professionaliteit en ambitie met een warme en gastvrije sfeer. Bij HFC staan we open voor samenwerking en verwelkomen we graag bezoekers van andere voetbalclubs. Samen zorgen we voor een geweldige voetbalbeleving.

Ons sportpark aan de Spanjaardslaan ademt geschiedenis. Al sinds 1899 spelen we hier onze wedstrijden. Als een van de weinige clubs in Nederland hebben we het voorrecht om op historische grond te voetballen. De pioniersgeest van Pim Mulier, die in 1879 begon te ravotten met zijn vriendjes vlakbij ons huidige complex, leeft voort in onze club.

Bij Koninklijke HFC draait alles om voetbal. We zijn trots op onze naam, onze reputatie en onze rol als een van de grootste voetbalverenigingen in de regio Zuid-Kennemerland. We verwelkomen iedereen die de passie voor voetbal deelt en samen met ons wil genieten van dit prachtige spel.

Kom langs bij Koninklijke HFC en ontdek de koninklijke traditie, de sportieve uitdagingen en het warme clubgevoel dat onze vereniging te bieden heeft. Voetbal met ons mee op historische grond en ervaar de unieke sfeer van Koninklijke HFC.

Bezoek  koninklijke HFC

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand