Zoek
Sluit dit zoekvak.

koninklijke HFC

Welkom bij Koninklijke HFC, de oudste voetbalclub van Nederland! Sinds 1879 staat onze club symbool voor sportiviteit, plezier en respect.

Meer over koninklijke HFC

 Op ons prachtige sportpark aan de Spanjaardslaan komen jong en oud samen om op koninklijke wijze te genieten van het voetbalspel.

Bij HFC geloven we in de kracht van sport. Voetballen is niet alleen goed voor de gezondheid en motorische vaardigheden, maar ook voor het opbouwen van sociale contacten en discipline. Onze club biedt een plek waar jongens, meisjes, gehandicapten, veteranen en ouderen samenkomen en zich thuis voelen. We hechten waarde aan onze tradities en erfgoed, en kijken tegelijkertijd naar de toekomst.

Als vereniging streven we naar talentontwikkeling en opvoeding van onze jeugd- en seniorenleden. We combineren professionaliteit en ambitie met een warme en gastvrije sfeer. Bij HFC staan we open voor samenwerking en verwelkomen we graag bezoekers van andere voetbalclubs. Samen zorgen we voor een geweldige voetbalbeleving.

Ons sportpark aan de Spanjaardslaan ademt geschiedenis. Al sinds 1899 spelen we hier onze wedstrijden. Als een van de weinige clubs in Nederland hebben we het voorrecht om op historische grond te voetballen. De pioniersgeest van Pim Mulier, die in 1879 begon te ravotten met zijn vriendjes vlakbij ons huidige complex, leeft voort in onze club.

Bij Koninklijke HFC draait alles om voetbal. We zijn trots op onze naam, onze reputatie en onze rol als een van de grootste voetbalverenigingen in de regio Zuid-Kennemerland. We verwelkomen iedereen die de passie voor voetbal deelt en samen met ons wil genieten van dit prachtige spel.

Kom langs bij Koninklijke HFC en ontdek de koninklijke traditie, de sportieve uitdagingen en het warme clubgevoel dat onze vereniging te bieden heeft. Voetbal met ons mee op historische grond en ervaar de unieke sfeer van Koninklijke HFC.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand