Kloffie

"Nieuwe Kloffie nodig?"

Kloffie is een eigentijdse fashion, footwear en lifestyle winkel in de Kruisstraat(straat vanaf stadion naar het centrum) van Haarlem. Het authentieke pand is een echte eyecather, met name de gevel. Dus ga vooral naar binnen, want eigenaar Michel en zijn collega’s zitten altijd vol enthousiasme en je gaat hier zeker slagen.

Naast de prachtige originele pui vind je ook in het pand veel bijzonders, zoals een oude kelder die je kan bewonderen via de glazen vloer in een van de paskamers. 

Haarlem heeft Michels hart helemaal gestolen. De van origine Zwanenburgse Amsterdammer heeft zich niet alleen met zijn bedrijf in Haarlem gevestigd, maar noemt onze stad ook zijn thuis. Volledig tevreden staat Michel te glunderen in zijn eigen toko. Michel zit al vanaf dag één in de mode en maakt met Kloffie zijn droom waar. Het enthousiasme van de eigenaar is aanstekelijk. Hij heeft een vlotte babbel en toont daarnaast oprecht interesse in zijn klanten. Dat is precies waar het voor hem in deze winkel om draait; “open en eerlijkheid, gezelligheid, mooie producten en passie voor het vak!”

Bezoek  Kloffie

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand