Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinderboekwinkel Kiekeboek

Kinderboekwinkel Kiekeboek is al 40 jaar een vertrouwd adres in de Gierstraat.

Meer over Kinderboekwinkel Kiekeboek

Kinderboekwinkel Kiekeboek is een winkel voor kinder- en jeugdboeken. Met boeken voor de allerkleinsten tot en met young adults. Ook de kast Engelse kinderboeken biedt een ruim aanbod. Er is een grote collectie van meer dan 5000 titels en de medewerkers staan altijd klaar met een gedegen advies. Zij lezen zoveel mogelijk zelf en kunnen daardoor op maat adviseren.

Naast boeken, zijn er ook aanvullende artikelen zoals knuffels, (educatieve) spelletjes, tassen, posters en boekenleggers. Ook staan er verschillende kaartmolens die regelmatig worden aangevuld met nieuwe illustratoren. Kinderboekwinkel Kiekeboek is de vaste opnamelocatie voor de Grote Vriendelijke Podcast (de GVP). De podcast over Jeugdliteratuur van Bas Maliepaard en Jaap Friso. 

Elke eerste zondag van de maand is Kinderwinkel Kiekeboek geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand