Search
Close this search box.

Kennemer LoopFiets

Ontdek Velsen eens op een andere manier. Huur een loopfiets bij Kennemer LoopFiets. Het is voor jong en oud. Enige vereiste is dat je minimaal 11 jaar oud en/of minimaal 1,40 meter lang bent.

Meer over Kennemer LoopFiets

Even anders denken

De loopfiets vraagt een kleine omschakeling in je hersenen en went snel.

Terwijl je 4-5 km p/u wandelt, fiets je met een snelheid van 10-25 km p/u.

Je kunt kiezen voor een uitgestippelde route en beleeft veel plezier tijdens een ontspannen tocht naar de vele unieke plekken binnen Kennemerland.

Verschillende ‘loop’routes

We hebben verschillende routes voor je uitgestippeld. Ontdek de routes ‘Spaarnwoude’, ‘Haarlem’ of ‘IJmuiden, rauw aan zee’. In de winkel liggen nog meer routes klaar.

Stap op de loopfiets, maak onderweg een pitstop bij een restaurant of kies voor een heerlijk gevulde picknickmand. Lekker voor onderweg! Kijk vooral ook in onze agenda voor de opties van een leuk dagje uit met de loopfiets in combinatie met een creatieve of persoonlijke activiteit of workshop! Je kunt de loopfiets een dagdeel huren (max. 4 uur) voor € 30,- of een hele dag voor € 40,-.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand