Search
Close this search box.

Kennemer Loopfiets

Wil je een unieke belevenis ervaren en lekker ontspannen bewegen? Ga dan met de LoopFiets, ofwel lopifit, op pad en geniet van de natuur en cultuur van Kennemerland!

Meer over Kennemer Loopfiets

Kies daarbij je eigen weg of een door ons uitgestippelde route. De Lopifit is een e-LoopFiets waarop je met een lichte loopbeweging de (lopende)band in beweging zet. Je wandelt zo weg en haalt eenvoudig een snelheid van 10-25 kilometer per uur, terwijl jij zelf 4-5 kilometer per uur loopt. Zo heb je een veel groter bereik om afstanden af te leggen. Met de handremmen breng je de loopband en de wielen tot stilstand. Het is een combinatie van innovatie en fun!

Op pad met de LoopFiets is ook zeer geschikt voor groepen. Door de gezamenlijke nieuwe ervaring, de leuke spanning en het onder de knie krijgen van de LoopFiets en daarna het heerlijk ontspannen gevoel, ontstaat er een bijzondere groepsdynamiek.

Je wordt gastvrij ontvangen met koffie en thee, krijgt een duidelijke instructie van de LoopFiets en gaat na enige oefening zelf op pad door Kennemerland.

Ook organiseren wij unieke workshops en arrangementen in de regio, zoals:

  • Op kunstexpeditie met de lopifit!
  • Op wijnreis met de Kennemer LoopFiets
  • Stap op de LoopFiets op weg naar de Ruïne van Brederode

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand