KenauSHome

"B&B KenauSHome biedt u ruimte, rust, comfort, privacy en heeft een eigen patiotuin."

Voor een citytrip of meerdaags bezoek aan strand, Keukenhof of Amsterdam is KenauSHome Bed & Breakfast een smaakvolle keuze. In deze B&B in het historische centrum van Haarlem komt u tot rust en geniet u van comfort, ruimte en privacy. De B&B beschikt over één 2-persoonskamer. Minimaal verblijf is twee nachten en kost 120 euro per nacht. KenauSHome Haarlem is geclassificeerd met 5 tulpen en ontvangt een gemiddelde beoordeling van 9,5.

U zit op loopafstand van alle bekende Haarlemse cultuur en historie. Ooit was dit exact de locatie waar Haarlems beroemdste vrouw woonde: Kenau Simonsdochter Hasselaer. Zij leverde tijdens het Beleg van Haarlem heldhaftig strijd tegen de Spanjaarden. Nu is het een moderne B&B met maximale privacy, een luxe privé-badkamer en suite, eigen keuken en patio-tuin. De B&B ligt op de begane grond in een afzonderlijk deel áchter Galerie SPW59, waardoor u als bonus kunt genieten van hedendaagse kunst.

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit zorgvuldig geselecteerde biologische streek- en KenausHomeMade producten. Dit wordt ’s ochtends op het door u gewenste tijdstip voor u klaargezet in de keuken.

 

 

 

Bezoek  KenauSHome

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand