Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jippies Kattencafé

Jippies kattencafé is het eerste kattencafé in Haarlem!

Meer over Jippies Kattencafé

Jippies kattencafe is een unieke en gezellige lunchroom in het centrum van Haarlem (de Vijfhoek) die sinds 4 oktober 2017 (Wereld dierendag) haar deuren geopend heeft. Hier wonen 6 geweldige asielkatten; Whitney, Manouschka, Spooky, Eva, Hanna en Simba waar je lekker mee kunt spelen, knuffelen en kroelen.

Deze grote huiskamer is voorzien van heerlijke banken en zitjes waar je als gast van de katten kunt neerploffen en relaxen. Er zijn ook allerlei plekken gecreëerd voor de katten om te spelen en om in te rusten. De katten kunnen in een kattenboom klimmen, slapen in bedjes en rennen over bruggetjes en planken die speciaal voor hen gemaakt zijn. Van kattenbakken heb je geen last want de katten hebben hun eigen ‘cats-only’ ruimte die alleen voor hen toegankelijk is.

Je kunt hier naast ontbijt en hightea ook heerlijk lunchen. Er is een uitgebreide lunchkaart met heerlijke en bijzondere tosti’s, sandwiches en lekkere salades. Ook voor vegetariërs, veganisten en mensen die een glutenvrij dieet hebben, staan er voldoende smakelijke gerechten op de kaart. Ook een goed adres voor alleen een lekker kopje koffie of thee (van ‘van der Pigge’) met taartjes! In de zomer staat er ook een variatie aan heerlijke Iced coffees op de menukaart.

Jippies kattencafe is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 300 meter loopafstand van de Botermarkt in het verlengde van de Barrevoetestraat.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand